Orijen

BIOLOGISK TILPASSET TØRRFÔR FOR HUNDER

Prisbelønte ORIJEN er framstilt av Canadas beste og ferskeste ingredienser i eget anlegg og sørger garantert for at din hund forblir glad, sunn og sterk.

Fra naturens side er alle hunder kjøttetere som biologisk er tilpasset ett rikt og variert kosthold med ferskt, helt kjøtt og mindre mengder frukt, bær og grøntfòr.

Foret inneholder stor andel av kjøtt, innmat, brusk (ca 80 %) og frukt, grønnsaker, bær og urter (ca 20 %) tilpasset hundens naturlige kosthold.

 

Orijen Puppy (340 gr, 6,8 kg og 13 kg) og Puppy Large (6,8 kg) har vi i butikken.

PUPPY

 
ORIJEN PUPPY består av kjøtt fra frittgående kylling og kalkun, reirlagte egg og viltfanget fisk – alt produsert og levert FERSKT HVER DAG, og dermed spekket med alle de næringsstoffene valpen din trenger.
 
ORIJEN PUPPY er fullstappet med de rikt nærende proteinene og det rikt nærende fettet som alle valper trenger for optimal helse og utvikling, og den karbohydratfattige og lavglykemiske blandingen gjør blodsukkeret stabilt, samtidig som den leverer all den energien som aktive valper trenger for å utfolde seg. 
 
 

PUPPY LARGE

 
ORIJEN PUPPY LARGE BREED er fullstappet med kjøtt fra frittgående kyllinger og kalkuner, reirlagte egg og viltfanget fisk – det hele produsert og levert FERSKT – spekket med alle de næringsstoffene din valp trenger. Kalorifordelingen er tilpasset store rasers helse og utvikling.
 
ORIJEN strutter av det nærende kjøttet (80 %) som din store valp fra naturens side trenger, og den karbohydratfattige, lavglykemiske sammensetningen gir sunne blodsukkernivåer og en mager muskelmasse for optimal vekst og helse. Det er viktig for valper av store hunderaser.
 
 
 

Orijen treats FD REGIONAL RED 56,7 g

ORIJEN FRYSETØRKEDE HUNDE-GODBITER / REGIONAL RED
 
REGIONAL RED hundegodbiter er laget med 100 % kjøtt, inkludert villsvin, Alberta lam og Angus okse – alt levert FERSKT fra lokale farmer, frysetørket i våre egne kjøkkener slik at de naturlige ingrediensene er bevart i en godbit hunden din vil elske deg for - det garanterer vi!
 
SAMMENSETNING
Fersk lever fra villsvin 17 %, fersk lammelever 17 %, fersk lever fra Angus okse 17 %, ferskt utbeinet villsvin 17 %, ferskt utbeinet lam 16 %, fersk utbeinet Angus okse 16 %

 

 
 

Orijen Adult (340 g, 2,27 kg, 6,8 kg og 13 kg) og Senior (6,8 kg) har vi i butikken.

ADULT

 
ORIJEN ADULT DOG inneholder en svært høy andel kjøtt fra frittgående kyllinger og kalkuner, hele, reirlagte egg og viltfanget fisk – alt produsert og levert FERSKT HVER DAG, og dermed spekket med alle de næringsstoffene ditt kjæledyr trenger.
 
ORIJEN er smekkfullt av de rikt nærende kjøttproteinene som skal til for å vedlikeholde en mager muskelmasse, og den karbohydratfattige, lavglykemiske sammensetningen gir et sunt blodsukker og optimal helse hos alle voksne hunder. 
 
 

SENIOR DOG

 

Seniorhunder har ett biologisk behov for en rik diett med ferskt, helt kjøtt, men med en kalorifordeling som er tilpasset en mer avslappet livsstil.

 
ORIJEN SENIOR er fullstappet med kjøtt fra frittgående kyllinger og kalkuner, reirlagte egg og viltfanget fisk – det hele produsert og levert FERSKT hver dag – og spekket med alle de næringsstoffene som skal til for å vedlikeholde en mager muskelmasse. Kaloriene er fordelt slik at de gir optimal helse hos seniorhunder.
 
ORIJEN strutter av rikt nærende kjøtt, egg og fisk (80 %), som det fra naturens side er meningen at alle hunder skal spise, og den karbohydratfattige, lavglykemiske sammensetningen bidrar til et stabilt blodsukker og en sunn kroppsvekt.
 
Prisliste:
 
Varebeskrivelse Vekt Pris
Orijen Puppy    
  340 gr kr 59,-
  6,8 kg kr 549,-
  13 kg kr 949,-
Orijen Puppy Large    
  6,8 kg kr 490,-
Orijen Adult    
  340 gr kr 59,-
  2,27 kg kr 299,-
  6,8 kg kr 549,-
  13 kg kr 949,-
  18 kg kr 1290,-
Orijen Senior    
  6,8 kg kr 949,-
Orijen treats Regional red    
  56,7 gr kr 79,-